It-tisjir konxju huwa parti naturali mill-vjaġġ spiritwali

17. 10. 2017
Il-6 konferenza internazzjonali tal-eżopolitika, l-istorja u l-ispiritwalità

Pokud jídlo tvoříš s maximální snahou o rovnováhu mezi tělem, duší a duchem, je to výtvor poskytující jinou, daleko vyšší energii, než si lidé dokáží představit. S touto energií se dá dále pracovat, komunikovat a směřovat její působení. Pokud tvoříš jídlo vědomě skrze sám sebe a tuto tvorbu dokážeš propojit s tím, že to má dosah i na ostatní, přirozeně se dělíš o kreativitu, lásku a o vše, co při tvorbě sám/sama pociťuješ a co při přirozené tvorbě probíhá na mnohých úrovních.

Proto je pro nás s manželkou velmi důležité, abychom si vždy před vařením připravili po všech stránkách nejen dobré suroviny, iżda spazju, kde se jídlo bude tvořit.

Vaření na kurzech a seminářích, které praktikujeme, a na které jsme v poslední době zejména zaměřeni – na takových akcích jde právě o to, aby námi tvořené jídlo bylo energeticky vyladěné v mnoha směrech na větší počet lidí, kteří v rámci osobnostních rozvojových seminářů procházejí za podpory kolektivní energie svými niternými procesy.

Proto je nedílnou součástí toho, co děláme vždy úzké propojení s organizátory akcí a lektory, se kterými před sestavením jídelníčku a samotnou akcí osobně povídáme a naciťujeme energie toho, co se na semináři bude dít, pokud možno na všech úrovních. Jak úrovni fyzické, tak úrovni spirituální. K tomu se poté snažíme postavit vše, aby jídlo, které jakožto jednu z mála energií vědomě dáváme přímo do nitra svých těl mělo vibrační hodnoty na té úrovni, které posílí, zasytí, ale nezatíží nadměrně organismus nutností přesměrování energie ke složitému štěpení a trávení. Pokud je k tomu vyladěná chuť, která se primárně vytváří samotnými surovinami, vhodnými postupy při vaření a dobře vybraným kořením, je mnohé už ve stavu, kdy se suroviny, energie a chutě takto propojí, aby se jídlo stalo nejen jedním z našich významných energetických zdrojů, ale také světským požitkem o který se netřeba připravovat.

Jsme sice spirituální bytosti, ale nyní žijící ve fyzické realitě, kam světské požitky a prožitky prostě patří a na určité úrovni nás rozvíjí a poskytují nám důležité zkušenosti k tomu, abychom se mohli dále posunout k poznání, kdo doopravdy jsme a stali jsme se celistvými :-)

Ti, kdož cítíte, že vás oslovuje práce s jídlem na podobných základech a hledáte inspiraci, rádi se s vámi budeme osobně potkávat na našich inspirativních, praktických seminářích a akcích o kterých vás budeme pravidelně informovat, kde nezůstaneme zcela jistě jen u tématu tvorby hodnotově a energeticky příznivého jídla, jelikož vše je nepředstavitelně úzce propojeno.

Pokud sami organizujete semináře, či workshopy pro veřejnost, rádi vám přiblížíme a osobně ukážeme možnosti propojení skrze energii jídla a požitků, což může významně zvýšit a zušlechtit působení toho, co činíte pro potřebné v oblastech vašeho oboru.

[siegħa]

Chcete vědět více? Chtěli byste se zúčastnit semináře zaměřeného na Vědomé vaření? Pořádáte sami seminář? Rádi byste svým klientům poskytli jídlo tvořené vědomě?  Zanechte nám, prosím, na sebe kontakt a my se vám rádi ozveme.

 

Petr a Ewa Kvasničkovi: Vaříme vědomě s láskou v srdci


Billi nibgħat din il-formola, naqbel mal-ipproċessar tad-dejta personali tiegħi hawn fuq imsemmija għall-iskop li nibgħat offerta ta 'korsijiet, li se tinkludi s-suġġett "Tisjir konxju". Jiena konxju li nista' nirtira l-interess tiegħi fi kwalunkwe ħin billi nneħħi l-abbonament min-newsletter.

 

 

Artikoli simili